AND

AND  je linija profesionalnih izdelkov za oblikovanje las, ki je zasnovana tako, da nudi svobodo pri oblikovanju pričeske, obstojnost pričeske ter lepoto las. Izpolnjuje vse zahteve frizerja in stranke, kar zagotavlja visoke rezultate uspešnosti. Inovativne formulacije, certificirane z oznakami ICEA VEGAN in LOVE NATURE, so obogatene z antioksidantnimi aktivnimi snovmi in UV filtri, ki ščitijo lase z naravnimi sestavinami, katere ne puščajo belih sledov.

Linijo izdelkov sestavljajo:

  • ZAŠČITNE IN VLAŽILNE LASTNOSTI
  • TEKSTURE, KI NE OBTEŽIJO LAS
  • ŠTEVILNE MOŽNOSTI OBLIKOVANJA FRIZURE
  • NEŽEN VONJ
  • BREZ PARABENOV
  • CERTIFIKAT ICEA VEGAN IN LOVE NATURE

Prva linija izdelkov za profesionalno oblikovanje pričeske, certificirana z oznakami Icea Vegan in Love Nature.
Zaščitna in sinergijska formula za izredne rezultate, naravni učinek in brez sledi ostankov izdelka.
Razišči neskončne oblike lepote!

CERTIFIKATA: LOVE NATURE IN ICEA VEGAN

And je prva linija za oblikovanje pričeske, ki ima certifikata LOVE NATURE in ICEA VEGAN, da zadovolji zahtevam vedno večjega števila potrošnikov, ki se zavzemajo za zaščito okolja in kakovost kozmetičnih proizvodov.

Certifikati so povezani z disciplino, ki si jo je Kemon sam zadal, da bi zaščitil okolje in zdravje uporabnikov. Sestavine*, ki smo jih izključili iz naših izdelkov, so bile kritične za okolje ali za zdravje. Za zagotavljanje spoštovanja certifikatov je prisotna ICEA: mednarodno znana organizacija, ki je med najbolj avtoritativnimi na svetu za ta sektor.

Certifikat ICEA VEGAN zagotavlja, da se v izdelkih in v proizvodnem ciklu izdelkov And ne uporablja surovin, pomožnih sredstev in dodatkov živalskega izvora ali pridobljenih iz OGM.

*Brez amonijaka, amonijevega lavrila eter sulfata, formaldehidov, ekstrakta grenivkinih semen, HFC 152A v aerosolu, sestavin iz žrtvovanih živali, metilkloroizotiazolinona in metilisotiazolinona, metilen glikola, nanomaterialov, parabenov, parabenilenediaminov, derivatov iz parafenilenediaminov, vazelina, parafinovih olj in voskov, mikrodelcev v PE/PP/PET/PMMA/najlona, retinola, SLES, SLS.

KLJUČNE SESTAVINE

Linija And je obogatena z aktivnimi snovmi, ki ščitijo lase pred zunanjimi vplivi in celičnim staranjem. Vsakodnevna uporaba ščiti lase in ohranja njihovo strukturo in izboljša stanje las.

Procianidini iz grozdnih pešk

Preprečujejo nastanek prostih radikalov zaradi UV žarkov, zmanjšujejo razdraženost lasišča in zmanjšujejo celično staranje.

Ferulinska kislina (ferulična kislina)

Naravna sestavina, prisotna v rižu, znana kot močan antioksidant, ki vpija sevanja in deluje kot odličen UV filter.

SEGMENTACIJA

Barve te linije skupaj s čisto grafiko valorizirajo stil in eleganco ter predstavljajo prepoznavni kodeks izdelkov:

PRIMER Za transverzalno uporabo, ustvarijo enakomerno osnovo in pripravijo lase na oblikovanje in zaključevanje pričeske. Regulirajo vzdržljivost in sijaj, kar lasem podarijo drugi izdelki. Lahko jih uporabite v vseh fazah zaključevanja pričeske.

STYLING Pomagajo pri oblikovanju kakršne koli pričeske in stila, nanesete jih pred sušenjem las.

FINISHING Za zaključevanje pričeske, nanesete jih na oblikovano pričesko za definiranje, izboljšanje in zaključevanje stila.

SPOZNAJTE IZDELEK
Vsak izdelek določajo dve številki, iz katerih se lahko razbere moč utrjevanja in sijaja na hiter in enostaven način.