DISCIPLINA

UKROTITI SKODRANE IN NEVOLJNE LASE

Kodrasti lasje so še zlasti zahtevni za nego. Lasje so skoraj vedno valoviti ali kodrasti, večkrat brez leska in hrapavi na dotik, zlahka izgubijo želeno obliko, še posebej ob prisotnosti vlage.

Popolnoma ravni lasje: kdor izbere ravno pričesko je pogosto primoran k pogosti ali vsakodnevni uporabi likalnika za lase, da ohrani ravno pričesko. Pri tem tvega, saj s progresivnim odvzemanjem naravne vlage lasem ti, postanejo vedno bolj neukrotljivi, čedalje bolj hrapavi na dotik in občutljivi na vlago. Za podaljševanje učinka in njegovo zaščito pred okoljskimi dejavniki ter za ohranjanje leska se lahko uporabljajo tretmaji, ki na laseh ponovno vzpostavijo zaščito, ki omogoča ohranjanje njihove vlažnosti in jih naredi odporne proti vlagi.

Naravno skodrani: v številnih primerih je potrebna sproščena pričeska, ki poudarja naravno razgibanost valovitih ali skodranih las. Tudi v tem primeru je ključna uporaba izdelkov, ki poudarjajo kodre, pri tem pa morajo delovati vlažilno in hranljivo kot izdelki, namenjeni ravnim lasem. Ne smejo pa pri tem obtežiti las, saj bi tako odvzeli lahkotnost kodrom. Končni cilj je ustvariti sijoče, mehke in prožne valovite lase.

Ravni lasje ali naraven videz: najpogosteje je potrebno oblikovati pričesko in jo vzdrževati. ACTYVA je s tem namenom ustvarila DISCIPLINO, linijo izdelkov, ki so oblikovani za ravnanje kodrastih in nevoljnih las, ter za vzdrževanje želenega videza: popolnoma ravni lasje ali naravno razgibani.

Disciplina – ravni lasje

POTREBA

Skodrani in neukrotljivi lasje; ravno pričesko je težko oblikovati in obdržati, predvsem ob prisotnosti vlage.

REŠITEV

Omogočiti takojšnjo razčesanost las in popolno voljnost od korenov do konic. Olajšati česanje in obdržati popolnoma ravne lase dalj časa.

Disciplina – naravno skodrani

POTREBA

Skodrani in neukročeni lasje; težko je obdržati valovito ali kodrasto pričesko, predvsem ob prisotnosti vlage.

REŠITEV

Omogočiti takojšnjo lažje česanje las in nadzor nad pričesko. Narediti sijoče valove ali oblikovati mehke in prožne kodre z dolgotrajnim učinkom.

Ključne sestavine

  • mandljevo olje sladkih mandeljnov
  • breskvino olje
  • mehčanje in lesk

Disciplina – ravni lasje

Disciplina - naravno skodrani