ACTYVA

PREFINJENA LINIJA MED ZNANOSTJO IN NARAVO

Linija Actyva je bila zasnovana leta 1978 z namenom, da bi poklic frizerja obogatili z dodano vrednostjo. Oblikovana je na podlagi “rezultatov dolgotrajnih študij” in “sestavljena iz niza kozmetičnih preparatov pretežno naravnega izvora” (Actyva, Guida pratica per il coiffeur, San Giustino, 1978).
Inovativnost in predanost frizerskemu poklicu, ki sta zaznamovali znamko ob njeni ustanovitvi, ostajata njen temelj tudi danes: Actyva tako tudi danes ostaja specializirana linija izdelkov, ki lahko zadostijo vsakovrstnim potrebam strank,  s postopki diagnosticiranja in uporabe, ki narekujejo izdelavo prefinjenih in tehnološko izpopolnjenih izdelkov. Tudi z vidika uporabljenih sestavin ostaja vodilo znamke od njenega nastanka dalje nespremenjeno: Actyva je še vedno “prefinjena linija med znanostjo in naravo”,  ki znanost in naravo raje kot razdvaja združuje ter jima priznava vlogo dveh temeljev kakovostne kozmetike.

Actyva temelji na ravnovesju, predstavlja usklajenost med naravo, ki jo koristimo za poudarek lepote, in znanstvenimi raziskavi, ki se poslužujejo naravnih dobrin za izdelavo dragocenih sestavin kozmetičnih preparatov: iz naravnih sestavin izvlečejo njihove učinkovine v ustreznih količinah za pripravo posameznih formul in jih tako naredijo neverjetno učinkovite.

NOVI LEPOTNI STANDARDI

Z linijo Actyva obnavljamo naša prizadevanja za  izdelavo naprednejših profesionalnih kozmetičnih izdelkov, ki bi bili učinkovitejši in trajnostni.
Vse formule odlikuje certifikat “Green&Clean Cosmetics”, standard, ki mu zavestno sledimo na podlagi lastne pobude, z namenom opredelitve visokih standardov, ki vodijo naše raziskave in razvoj vsej izdelkov kozmetične linije Actyva.

 

 

Postopki temeljijo na treh temeljnih stebrih: preglednost, zasnova Green&Clean, trajnost in varnost,  tako za naravo kot za uporabnika.

JASNA IN RAZUMLJIVA KOMUNIKACIJA

Ravno z namenom promovirati jasno in razumljivo komunikacijo, ki bi bila blizu vsem uporabnikom, smo se odločili za oblikovanje prijaznejše, “sporočilne”embalaže, kar nam je uspelo z uporabo simbolov, ki predstavljajo temeljne značilnosti linije Actyva.

RITUALI

Ponudba preverjenega in strokovnega znanja, da zadovoljijo potrošnike, tako tiste ki so bolj informirani, zahtevni in tiste, ki so bolj specifični, posebni.

Nujen pristop za razvijanje kulture storitev nege las in za podporo razvoja salon.

Formule temeljijo na visokem odstotku sestavin naravnega izvora.

Brez sestavin živalskega izvora in genetsko spremenjenih sestavin.

Izvlečki lokalno in ekološko gojenih zdravilnih rastlin zagotavljajo na otip mehko kožo, hkrati pa ji nudijo zaščito pred različnimi dejavniki.

Nežne formule, primerne za še tako občutljivo kožo.

Trajnostna embalaža, izdelana iz sladkornega trsa, prispeva k zmanjševanju emisij toplogrednih plinov.

Čista energija iz obnovljivih energijskih virov prispeva k zmanjševanju negativnih vplivov na naš planet.

KAKO BRATI NAŠE OZNAKE

Da bi sestavine, ki jih vsebujejo naši izdelki, kar najbolj približaliuporabnikom, smo se odločili navesti sestavine naravnega izvora in izvlečke rastlin v zeleni barvi,  sestavine ekološkepridelave pa dodatno označiti z zvezdico. Preostale sestavine, ki so navedene na etiketi v črni barvi, so sad znanstvenih raziskav, in so bile natančno izbrane z namenom ustvariti mešanico aktivnih učinkovin in s tem formulo posameznega izdelka narediti kar najučinkovitejšo.

Linije izdelkov ACTYVA